Эстония

Свет USB аккумуляторная светодиодная лампа с магнитным датчиком 20 см

5 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!

Seisukord : UUS, karp on katki, megnet kompletis pole. Garantii 3 kuud!

Kapivalgusti LED-köögi valgustusrežiimid: kapivalgusti laetav liikumisandur ① Seadme all olevad valgustid köögi öötuvastusrežiimiks: süttib ainult siis, kui inimene tuvastatakse pimedas keskkonnas. ② Seadme alune valgus ilma toiteta kogu päeva anduri režiim: süttib kohe, kui tuvastatakse inimene, ③ Kapi valguse liikumisandur töötab pidevalt. ④ LED-kapi valgustus liikumisanduriga kolm režiimi valguse heleduse reguleerimiseks.

3 korpusealust valgust on hämardatav ja reguleeritav värvitemperatuur: juhtmevabalt kleebitav kapivalgusti, puudutades hämardusnuppu, saate vahetada 3 värvitemperatuuri vahel (2700 K/4000 K/6000 K). Juhtmeta kapivalgustil on kõrgtehnoloogiline pidev hämardus. Juhtmeta laetav kapivalgusti, vajutades pikalt hämardusnuppu, saate valguse heledust vastavalt vajadusele hämardada või heledamaks muuta (1% ~ 100% heledus).

Liikumisanduriga LED-kappivalgusti: LED-alavalgusti on liikumisanduriga LED-valgusti. Kui Ouila LED-kapi valgustusega liimimiseks mõeldud valgusriba tuvastab ca 3 meetrit/120° liikumist, lülitub anduri valgus koheselt sisse. Energiasäästlik ja keskkonnasõbralik liikumisandur tagab teie köögi LED-ribale eriti pika kasutusea.

Köögilambi aluse paigaldusviis: LED liikumisanduriga kapi tulede taha sisseehitatud magnet, mida saab adsorbeerida otse mistahes raudpinnale. Kergsiin USB eemaldage kahepoolne kleeplint koos kinnitatud magnetribaga, et see kleepuks lambi paigaldamise kohta, korpuse valgust saab nutikalt magnetiliselt eemaldada ja uuesti kinnitada, kui laetava kapi valgusti ouila on laetud.

Mitmeotstarbeline köögivalgusti USB: sellel liikumisanduriga kapivalgustil on kvaliteetne alumiiniumsulamist korpus, millel on parem soojuse hajutamine ning see on palju vastupidavam ja stiilsem kui odav plastikust korpuse valgustus LED liikumisandur, mistõttu on see täiuslik valik kasutamiseks pööningul, keldris, autos, kanavagunis, lastetoas, kabinetis, riidekapis, sahtlis, panipaigas hädaolukordadeks, garaažis, kasvuhoones, majas, apteegis, waOpen kapis, tööriistakuuris.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12780294

33 (+1 сегодня)
Добавлено: 21.05.2024 00:25
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее