Эстония

BIN YUAN – ледяная ванна для спортсменов!

85 €

Предложить цену

  • Состояние Б/у
Põlva, Põlva vald, Põlvamaa

Seisukord: 1 kord kasutatud!

Poe hind: 124,99 €

KAASASKAASATAV JA LIHTNE PAIGALDAtav KOKKUVÕTT: meie jäävannid on kokkupandavad ja kaasaskantavad. Neid ei saa kasutada mitte ainult siseruumides, rõdul ja aias, vaid neid saab kaasas kanda ka reisimiseks ja telkimiseks, et saaksite nautida talvises rannas külma sukeldumise noorendavat naudingut. kodus, nii et neid valivad paljud sportlased, Wim Hofi entusiastid ja fitnessihuvilised.

PAREM JÄÄVANNI KOGEMUS: BINYUANi külmad sukeldustünnid on valmistatud kvaliteetsest nailonkihist, pärlpuuvillakihist ja PVC-kihist – struktuur, mis tagab külma vee taastamise teraapia efekti, võimaldades säilitada külma ajal järjepidevalt optimaalset külma temperatuuri. sukelduma. Temperatuuri saab reguleerida jää lisamisega või vähendamisega, reguleerides temperatuuri vahemikus 11–15C, keskmise temperatuuriga 11C.

LIHTNE HOOLDUS JA HOOLDUS: Aiavoolikut saate kasutada jäise vanni veega täitmiseks, tagades, et see üle ei voolaks. Vahetage vett igal nädalal, suunates äravooluventiili vee vahetamise ajal kanalisatsiooniava poole. Teise võimalusena avage vee kiireks tühjendamiseks külgmine äravoolukraan ja puhastage jääämbri sisemus pesulapi või puhastusvahenditega.

KVALITEET JA JÄRELMÜÜK: Püüame pakkuda oma klientidele vastupidavat ja kasulikku külma suplusbasseini, mis sisaldab tervislikke ja keskkonnasõbralikke materjale, mis taluvad äärmuslikke temperatuure ilma paindumise või rebenemiseta. Kui teil tekib tootekvaliteedi või tarvikutega probleeme, võtke meiega kindlasti ühendust. Meil on hea meel jagada teie jäävanni taastumise kogemust.

Toote üksikasjad:

Värv: must (M 79 gallonit)

Materjal: nailon

Kaubamärk: BINYUAN

Toote mõõtmed: 29,5"L x 29,5"L x 26,8"K

Stiil: kaasaegne

Paigaldustüüp: eraldiseisev

Mahutavus: 79 gallonit

Kuju: silinder

Värv: must (M 79 gallonit)

Materjal: nailon

Kaubamärk: BINYUAN

Toote mõõtmed: 29,5"L x 29,5"L x 26,8"K

Stiil: kaasaegne

Paigaldustüüp: eraldiseisev

Mahutavus: 79 gallonit

Kuju: silinder

Kauba kaal: 6,54 naela

Номер объявления: 12800532

58 (+1 сегодня)
Добавлено: 02.07.2024 09:25
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее