Eesti

Värviprinter OKI C650 - etiketid erinevatel materjalidel!

450 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Viimsi, Viimsi vald, Harjumaa

Trükkige vajalikud sildid, etiketid ise maailma väikseima suure jõudlusega A4 värviprinteriga!

Kasutusvaldkondadeks võivad olla nii kaubandus, talumajandus, hotellid, kohvikud ja restoranid (HoReCa),haridusasutused, meditsiin.

Kui vajate oma toodetele või pakenditele silte, siis C650 suudab printida vastupidavaid ja kvaliteetseid etikette paljudele erinevatele aluspindadele, sealhulgas vee-, külmumis- ja UV-kindlatele täisvärvides. OKI LED-tehnoloogia abil saate ka igat tüüpi vöötkoodide puhul toetuda teravale tekstile ja selgele printimisele.

C650 abil on lihtne hoida oma töötajaid ja külastajaid turvaliselt ning olla kursis tervise- ja ohutusjuhistega. Trükkige kõik nõuded majasiseselt. Looge ühe nupuvajutusega erksaid pilkupüüdvaid silte ja ohutusdokumente just siis, kui seda vajate.

OKI C650 on printer, millele võite usaldada – isegi kõige nõudlikumates keskkondades!

• Maailma väikseim suure jõudlusega A4 värviprinter

• A4 värviprinter - dupleksprint, prindib B8 kuni 216 x 1321 mm, kuni 256 gsm paksusele kandjale, 1–20+ kasutajat

• Väga kompaktne värviprinter, mis ei tee järeleandmisi kulutõhususe, tootlikkuse ega tõhususe osas. OKI C650 pakub A4 värvilise lauaprinteri vormingus töörühma seadme jõudlust ja kulutõhusust.

Täielik eesmine juurdepääs - tähendab, et seade pole mitte ainult pisike, vaid mahub ka kõige kitsamatesse kohtadesse, ilma et oleks vaja kogu printeri kasutusaja jooksul avada seadme ühtki külge, välja arvatud esiosa. Vastupidavad komponendid tagavad töökindluse ka tulevikus. Ja kuna jooksvad kulud on mõeldud raskeks kasutamiseks, muudab C650 suure mahu ja kvaliteetse värviprintimise odavaks ja tõhusaks.

Kellele C650 on mõeldud?

C650 areneb kõikjal, kus ruumi on vähe ja jõudlus on prioriteet. Olenemata sellest, kas vajate vastupidavat seadet, mis suudab üle elada laopõranda ebatasasuse ja kõmu, või piiratud suurusega kinnisesse ruumi, kioskisse, kontorisse jne.


Miks C650?

• Äärmiselt kompaktne – C650 on loodud töötama kõige kitsamates kohtades, vajab töötamiseks minimaalselt ruumi.

• Suurepärane printimiskiirus – vaatamata minimaalsele suurusele ja minimaalsele hooldusruumile prindib C650 kuni 35 lehekülge minutis, printides samal ajal hõlpsalt kuni 256 gsm paksusele kandjale (paber vms) või kuni 1,32m pikkusele kandjale.

• Töökindel – tänu uuele ainulaadsele disainile, mis kasutab plastiku asemel palju rohkem metalli, on C650 oma klassi kõige vastupidavam seade. Mõeldud pikaks ja vastupidavaks elueaks, saab see lihtsalt oma tööga edasi.

• Erakordne prindikvaliteet – saate LED-tehnoloogia abil kiiresti ja lihtsalt, ilma kompromissideta luua vapustavate värvidega dokumente ja turundusmaterjale.

• Väga hea rentaablus – C650 on loodud printimiseks, printimiseks ja printimiseks. Selle väga pikka eluiga ja kõrget töötsüklit toetavad eraldi toonerid ja trumlid, et tagada kõigi kulumaterjalide maksimaalne kasutamine - ideaalne suure mahu ja suure katvusega värviprintimiseks.

Mugavaks tutvumiseks printeri omadustega võib skaneerida telefoni või tahvliga viimasel pildi olevaid QR koode, mis avavad otselingid tutvustustele.
Printer on praktilisel täiesti uus ja kasutamata (trükitud ehk 15 lehte maksimaalselt), ostetud 12-06-2023

Kuulutuse number: 12847603

34 (+2 täna)
Lisatud: 01.07.2024 19:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt