Eesti

Uus alus Redback rm24a muruniiduki robotile

179 €

  • Seisukord Uus
Tartu

Müün uue laadimisaluse koos toiteadapteri ja 8-meetrise pikenduskaabliga. Aluse funktsioonid: laadige robotniidukit, kontrollige perimeetrit, jälgige kontuurkaabli terviklikkust, ärge laske robotil perimeetrist kaugemale sõita ja naaske baasi laadimiseks. Hind 179 eurot. Asub Tartus.

NB !

Isegi olemasoleva Baasi korral, kuid mitte elektrivõrgus, ei lähe robot kuhugi ega tee midagi ! See on alus, mis määrab tooni kõigele, mis muru niitmise alal toimub, ja robot teeb vastavalt tehase kehtestatud programmile niitmise perimeetris piiratud kontuurkaabliga.

Niipea kui elekter enam baasi ei voola, peatub robot kohe, ükskõik kus see juukselõikuse ajal ka poleks. Järeldus: ilma aluseta ei tee robot midagi !

Kontuurkaablina saate valida mis tahes traadi, mille ristlõige on vähemalt 0,5 kuni 1,2 mm, ja kõige tähtsam on see, et provokatsioon oleks särgis ! Ja perimeetri ümber olevale alale kinnitamiseks mõeldud tihvtidena võite kasutada ise valmistatud konksusid alumiiniumist või muust metallist. Kontrollisin alumiiniumi peal. Kõik on korras. Töötab! Robot näeb perimeetrit ja kontuurkaablit.

Komplektis: Aluse-laadimine, 8-meetrine pikenduskaabel ja native 32V/1.8 A toiteallikas. Hind 179 eur.

Kuulutuse number: 12844744

37 (+14 täna)
Lisatud: 30.06.2024 10:18
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt