Eesti

Snegir 60РР 880х2050mm välisturvauks ilmastiku-helikindel

700 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Vääna-Jõesuu, Harku vald, Harjumaa

Kaks aastat kasutusel olnud surepärane turvauks. Ostuhind oli 1160 euro.
Väljas niiskuskindel MDF pliit 10mm C ilmastikukindel värvkate, sees MDF paneel Cortorex kaetud, värv-valge. 5 isolatsioonikihti, 3 tihendusahelat lõuendil, 3 tihendusahelat peal kast, ukselehe paksus kuni 118 mm, 3 kaitsekatet kõigil metallist elemendid. Talub suurepäraselt külma ja korrosiooni! Snegir Cottage seeria ukses paikneb termiline purunemine nii lengis kui ka ustes joonistuslõuend. Ukse kastis on isoleeriv kiht, mis asub kasti välimise ja sisemise osa vahel. Termiline purunemine lõuendis "jagab" uks välisele ja sisemisele poolele. Sisemine osa ei vabasta soojus tuleb teie kodust ja välimine ei lase külmal väljastpoolt siseneda. Nõnda seega vähendab termiline purunemine korduvalt hariduse tõenäosust kondenseerumine ja külmumine, hoides oma kodus sooja ja mugavat. Sees ukseleht asub 5 kihti kaasaegseid soojusisolatsiooni materjal*. Selline täitmine tagab tõhusa kaitse külm aastaaeg isegi piirkondades, kus temperatuur ulatub -45°C-ni ja aeg-ajalt langeb see temperatuurini -60°C, Tänu sellele on maja soe ja mugav.Lõuendi paksus on 118 mm. esiteks tähendab see kõrget külmakindlus. Samuti on selline käegakatsutav paksus tunnistus lõuendi tugevus. Ja see on nähtav isegi palja silmaga.

Härjapea uksed kasutavad kaasaegset tehnoloogiat ettevalmistus hakkas värvima. Tsirkooniumil põhinev kompositsioon (tsirkoonaat) kantakse terasest alusele-karp ja leht-ja aitab suurendada polümeerkatte adhesiooni, seega parandades kõige rohkem toote korrosioonivastaseid omadusi.

Uste kasutamine piiril tänav-maja nõuab spetsiaalne riistvara, mis talub keerulisi ilmastikutingimused, agressiivne keskkond, temperatuurimuutused ja samal ajal säilitab see oma välimuse ja ekspluateerimise kvaliteet. Kõik Torex Snegiri uksed on varustatud just sellisega sulused.

Suvaldi mehhanism on konstrueeritud nii, et isegi niiskuse sattumine sellesse ei külmuta. Tänu sellele tema see ei ummistu isegi kõrge õhuniiskuse ja järskude languste korral temperatuur. Suvaldi lukud on varustatud spetsiaalsed "kardinad", mis raskendavad tekkimist tõmbed tänavalt. Käepide ergonoomiline, mugav ja võimaldab ukse avamise ja sulgemise lihtsus kõigile pereliikmetele. Ka testimise aeg Torexi katselaboris pliiats on töötanud üle 100 000 tsükli. Järgimisel töötingimused käepide võib kesta üle 10 aasta.

Välised paneelid valmistatud niiskuskindlast MDF-ist plaadid 10 mm ilmastikukindla värvkattega, neil on kolmekihiline kate. Ilmastikukindel lakid ja lakid juhtivatest Euroopa tootjad annavad paneelidele täiendava niiskuskindel ja vastupidav agressiivsele keskkonnale. Nad ei ole need tuhmuvad, säilitades toote esialgse välimuse. Mitmekihiline pealekandmine tugevdab neid omadusi.

Kuulutuse number: 12847319

28 (+8 täna)
Lisatud: 01.07.2024 17:43
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt