Eesti

Õhupüss IŽ-38 (ИЖ-38) restaureeritud, gaaskolbvedruga

200 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Ainulaadne võimalus osta restaureeritud ИЖ-38 õhupüss aastast 1988, ilmselt parimas seisundis, kui see uuena tehasest välja tulnud.

IŽ-38

Püss on hoolikalt restaureeritud uute varuosadega, liivapritsitud ja uuesti mustaks tehtud ning eelmise sajandi keerdvedru asemele paigaldatud kaasaegne gaaskolbvedru.
Gaaskolbvedru eluiga on oluliselt pikem (min 5000, tüüpiliselt >10 000 lasku), seda võib vajadusel hoida pikalt vinnastatuna ja kõige olulisem - sellel puudub laskmisel pöördemoment ja vibratsioon, seega lask on "pehmem", vaiksem ja kindlasti täpsem.

Püssile paigaldatud uus, õliga immutatud originaal nahkmansett. Kaasa tuleb veel 1 mansett tagavaraks, vana keerdvedru ja vedrujuhik (juhuks kui kunagi tekkib soov jälle keerdvedru kasutada).

Metallosade välimus on tip-top ja nõukogudeaegsel plastikust kabal on olemas mõned kasutusjäljed (mis on olematud arvestades püssi vanust)

NB! See ei ole "ülivõimas" püss ja ei ole mõeldud võimas olema. Ei ole ka eriti haruldane (v.a. seisund). Aga see on superhea kingitus inimesele, kellel oli selline lapsepõlves. Sobib ka laste õpetamiseks (täiskasvanute hoole all), kuna püss on suhteliselt kerge ja lihtne vinnastada.

NB! Püss ei mahu pakiautomaati. Seega kas Omniva Kuller (15e üle Eesti) või Cargobus. Sobib ka käest-kätte tehing Tallinnas või lähiümbruses kokkulepel.

Kuulutuse number: 12846327

26 (+1 täna)
Lisatud: 01.07.2024 01:19
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt