Eesti

Micro Bully Kutsikad

3 500 €

Paku oma hinda

  • Tõugu grupp Seltsi ja kääbuskoerad
Pärnu

Imearmsad Ameerika Micro Bully koera kutsikad ootavad asumist uute perekodusse. Meil on pesakonnas 2 vahvat tüdruk ja 3 poissi. Koerad on sündinud 25.04.2024. Kõik kutsikad on kiibitud,vaktsineeritud, omavad passi ning on läbinud tervisekontrolli. Anname teile ka tervisegarantii, et koeral ei esine pärilike haigusi. Juhul kui mingil põhjusel peaks koeral välja lööma eluohtlik geneetiline haigus tagastame teile raha. Oleme müünud Eestis mitmeid pesakondi ning toonud rõõmu paljudele perekondadele.

Paaritusel on kasutatud maailma parimate vereliinidega koeri. Ema Halow on imporditud Ameerikast ning isa Batman eelmine aasta Hiinast. Tegu on ainulaadse pesakonnaga baltikumis. Kutsikad ootavad koos ema Halowga oma uute omanikega kohtumist.

Isa eelvanemateks on maailma kuulus Knox ja Hope. Knox müüdi eelmine aasta 300 000 dollari eest Ameerikasse. Info selle kohta aretaja Iinstagrammi kontolt china_bully_peng. Kutsikate isa Batmani ostsime sama aretaja käest Hiinast. Vanavanemateks on veel Veneo, Tazmania Devil, Bape, Maybach.

Ostjatega vormistame ka ostu- müügi lepingu.

Lisaküsimuste korral palume julgesti ühendust võtta.

Hinnad alates 2500 eur.

Kuulutuse number: 12837646

310 (+3 täna)
Lisatud: 25.06.2024 14:33
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt