Eesti

LOT! Puidust vannihari, pika varregaLandJoy, pesulapp

10 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Loodud teie vajadustele: see seljahari on valmistatud siledast poleeritud puidust, mille ühel küljel on looduslikud kvaliteetsed harjased ja teisel küljel sammaskujuline massaaživarras. Kehahari sobib ideaalselt puhastamiseks, koorimiseks, masseerimiseks ja muudeks funktsioonideks.

Naha eelised: Keskmise pikkusega kehahari 9"/23 cm varrega – ideaalne pikkus täiskasvanutele, naistele ja teismelistele. Selle kehaharjaga saate kaotada naha kuivuse, koorida, stimuleerida tõhusalt lümfiringet, parandada vereringet, suurendada naha sära ja vähendada rasva loomulikul teel.

Kuiv või märg hari: eemaldab tõhusalt õliosakesed, kõrvaldab akne ja avab ummistunud poorid. Selle harja teine ​​pool võimaldab ebamugavustunde leevendamiseks koputamist massaaži teha. Märg pintsel: Aitab koorida nahka, parandada lümfisüsteemi, parandada vereringet, puhastada paremini nahka ja tõsta selle läiget.

Põhjalikud tööriistad: lisasime sellele seljakoorijale pehmema silikoonist kehaharja ja kaks vannikäsna. Kahe käega silikoonist kehaharja tõmmates saab sellega tõhusalt koorida ja eemaldada naha pinnalt ebapuhtust, samuti kanda lihtsat kehapesuvahendit raskesti ligipääsetavale nahale.

Nutikas valik: saate 1 kahepoolse vanniharja, 1 sinise silikoonist kehaharja ja 2 vannikäsna. Igas vannitoas on vaja LandJoy keskmise pika varrega puidust vanniharja komplekti. Seda harjakomplekti on lihtne kaasas kanda ka reisil olles. Palun tellige kohe.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12764500

42 (+2 täna)
Lisatud: 11.05.2024 16:22
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt