Eesti

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Lai 9

1 250 000 €

  • Tube 4
  • Kogupind 133.6
  • Korrus 1
  • Korruseid majas 3
Lai 9, Tallinn
Müüa või üürile anda luksuslik disainkorter Tallinna Vanalinnas. Pakkumisel on ideaalses korras kodu ja tööruumid väiksemale perele, diplomaadile, sageli reisivale ärimehele. Pisemagi detailini läbi mõeldud siseviimistlus ja ruumiplaneering on vaid mõned märksõnad, mis pakutava kodu võiks uuele omanikule apetiitseks teha.

Ruumiplaneering on avar, valgusküllane ja mõnusalt privaatne. Kokku on pakutavas kodus 4 tuba:
privaatne master bedroom - jääb välisukest sisse tulles vasakule, paksude paekivi seinte ja 2 aknaga, kus lisaks garderoob ja oma WCga vannituba;
külaliste tuba on hetkel samuti kontoriks tehtud, kus välja ehitatud eraldi töökoht (töötuba laua, kappide ja pehme mööbliga);
koridori peal on lisaks veel üks WC / duširuum. Mööda koridori paremale liikudes jõuab kööki / elutuppa / koosolekuruumi. Stiilne ja avar, üle 3 meetriste lagedega, ruum on ühednatud modernse köögiga. Kui teed köögis süüa, siis on uksed lahti ja olemasolev köögitehnika jm näha ja kasutusvalmis. Kui enam ei tee süüa, siis võid lükandustega kapid kinni panna ja kõik mittevajalik jääb peitu.
Kontoriruum on kahe töökoha jaoks kujundatud ja sisustatud. Tervet seina hõlmav dokumendikapp on samuti kena sisustuselement ja kindlasti vajalik dokumentide vm hoiustamiseks.

Ostes pakutava kodu saate pealekauba ca 50 m2, eraldi sissepääsuga, privaatse SPA-kompleksi kõrvalmajas. Hoone soklikorrusele on välja ehitatud luksuslik paekivi, puidu ja klaaspindadega lõõgastusoaas, kus on suur saun, dušid, eriline vann ja eesruum. Lisaks on hoovis 2 parkimiskohta, mida saab ise kasutada või naabrile hea raha eest välja üürida.

Hoones on tegus KÜ ja hoonete ning korterite tehnosüsteemide eest hoolitseb tubli haldusfirma. Pakutavat kodu kütab individuaalne gaasikatel ja sooja annab põrandaküte. Kommunaaldkulud on pakutaval kodul olnud suurusjärgus 150 - 475€.

Lai 9 hooned said mõned aastat tagasi nii seest kui väljast täiesti uue hingamise. Allahindlust ei tehtud ja raha sai kulutatud. Pakutav kodu on Lai 9 hoonetekompleksis nn Engelhardti maja nime all. Maja ajalugu ulatub 15. sajandisse, kui sealse kinnistu idaserva ehitati suur paekivielamu. Elamu püsis pea muutumatult 18. sajandi lõpuni, kui ehitati ümber aadlimajaks. Hoone ehitati ümber 1899 Rudolf von Engelhardti projekti järgi. Ümberehitamisel säilitati varasem maht ning risaliitide ja korruste arv

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke meiega ühendust!

Kuulutuse number: 12844170

40 (+5 täna)
Lisatud: 29.06.2024 18:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt