Эстония

МНОГО! Loveuing Бумага для выпечки для фритюрницы 50 шт.

8 €

  • Состояние Новое
Tallinn

[100% puhas toidukvaliteediga materjal] Loveuing õhufritüüri paber on valmistatud toorest puidumassist ja toidukõlblikust pärgamendist koos kahepoolse silikoonõliga, muutes selle veekindlaks, õlikindlaks, mittenakkuvaks, 100% tervislikuks ja ohutuks. kasutada. talub kuni 220°C temperatuuri. See ei mõjuta toidu maitset.

[Puhastamist pole vaja] 30/50 ümmargused/ruudukujulised õhufritüüri paberipadjad, pärast õhufritüüri kuumutamist ei pea te neid rebima, voltima, lõikama ega voltima, vaid asetage küpsetuspaber sisse ja alustage küpsetamist. . Sa mitte ainult ei söö tervislikumalt, vaid ka koristad lihtsamalt.

[Premium disain ja topeltkaitse] Õlivaba fritüüri paber, siseläbimõõt 16 cm, ülemine läbimõõt 20 cm ja 4,5 cm kõrgem serv võib kaitsta fritüüri külge ja takistada toidu sellele kukkumist. Ei mingit rasvast segadust ja teie toit säilitab oma terviklikkuse ja ilu.

[Mitmefunktsiooniline] Õhkfritüüri küpsetuspaberit saab kasutada toidu küpsetamiseks, praadimiseks või serveerimiseks. Mõeldud fritüüri, mikrolaineahju, ahju, auruti, köögi jne jaoks. Sobib friikartulite, praadide, kalkuniliha jne jaoks. See õhkfritüüri pärgamentpaber on kohustuslik, kui teile ei meeldi seda pärast küpsetamist puhastada.

Ideaalne kingitus 3–5,5-liitrisele õhufritüürile. Need on mugavad ja terved. Meie Loveuingi õhufritüüri sisetükid on suurepärane täiendus igasse kööki. Asendamatu tarvik õhkfritüüritele. Kingitus emadepäevaks.

.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12778496

36 (+3 сегодня)
Добавлено: 20.05.2024 07:55
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее