Eesti

Vietnami Skorpion (10cm, Sugu Määramata)

98 €

Navesti, Põhja-Sakala vald, Viljandimaa

(ladina k. - Heterometrus laoticus)

  • Päritolu - Vietnami ja Laose turbaalad
  • Oodatav Eluiga - 8-12 aastat. Kehtib nii emastele kui isastele.
  • Täiskasvanu Suurus - Kuni 17cm täispikkus puhkeasendis. Kuni 12cm kaitseasendis.
  • Elukoht/Terraarium - Täiskasvanud skorpionile piisab elu lõpuni 30x30x30(cm) terraariumist. Suurema terraariumi puhul asetage rõhk horisontaalsele pinnale. Substraadiks on parim valik naturaalne turbamuld. Sobib toatemperatuur(22-23C), aga lisasoojustus soovitatav. Temperatuuri ülemine piir võiks jääda 30C. Substraat peab pidevalt niiske olema, aga hoiduge üleniisutamisest (substraadist ei tohiks peotäie pigistamisel oluliselt vett nirisema). Niiskuse hoidmisel on abiks sammal.
  • Temperament – Vietnami skorpion on häirituse korral koheselt kaitseasendis - puudub tarantlitele omane liikumiskiirus, mis võimaldaks põgeneda. Eelistab nõelamise asemel häirijat näpistada. Näpistust peetakse mürgist valusamaks. Vietnami skorpioni mürki peetakse lahjemaks mesilasmürgist. Mürk mõjub putukatele paralüütiliselt/halvavalt. Inimestele Vietnami skorpioni mürk ohtlik ei ole.
  • Toitumine – Väga hea isuga. Väiksemast saagist haarab lihtsalt kinni ning alustab elusalt söömist. Suuremat saaki "nõelab" ning halvab seeläbi mõne hetkega.
  • Käsitsemine – Võib käsitseda. Populaarsemad viisid skorpioni käsitsemiseks on pintsliga käe peale tagurdamine või astla juurest haarates käe peale tõstmine. Astla juurest skorpioni õhku tõstmine skorpionile viga ei tee.

Helendab ultraviolettvalguse all :)

Tasuta saatmine SmartPost pakiautomaatidesse - elusalt kohalejõudmise garantii.

Järeletulemise võimalus

Kuulutuse number: 12776370

186 (+1 täna)
Lisatud: 18.05.2024 18:07
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt