Eesti

Üürile anda stuudiokorter. Me teeme registreerimist!

360 € kuus

Paku oma hinda

  • Tube 1
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 12
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Tellis
Kopli 81, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn

Kopli 81, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa
Korter on vaba!
Registreerimine korterisse.

KORTER
Ole esimene üürnik pärast renoveerimist! Üürile antakse hiljuti renoveeritud 11,8 m² korter viiekorruselise hoone teisel korrusel. Korteris on kõik vajalik püsivaks elamiseks. Korteris on oma köök ja vannituba. Köögis on sisseehitatud induktsioonpliit, õhupuhasti, mikrolaineahi, minikülmkapp ja pesumasin, palju hoiustamiskappe ja kolm sahtlit. Lahtikäiv diivanvoodi koos lisavalgustusega ja avar kapp riiete hoiustamiseks, millel on riiulid, sahtlid ja nagid. Akna lähedal on loomuliku ventilatsiooni klapp. Esikus on peegel koos lisavalgustusega, sahtel, peakatete ja jalatsite hoiustamiseks mõeldud riiulid ning nagid ülerõivaste jaoks. Korteris on suitsuandur ja süsihappegaasi andur. Vannitoas on dušinurk, tualett, peeglikapp, elektriline rätikukuivatus, pesukuivatusrest pesu kuivamiseks pärast pesemist ning sundventilatsioon.

Majal on kaugloetav küttevõrk ja temperatuuri reguleerimine. Samuti on paigaldatud kaugloetavad külma ja kuuma vee arvestid. Elektrienergia on ühises arvestis ja nõuab igakuist näitude edastamist.

PARKIMINE
Tasuta parkimine maja ees.

MAJA
Majas on paigaldatud umbes 20 videovalvekaamerat. Trepikoda on lukustatud. Maja fuajees saab hoiustada jalgrattaid ja tõukerattaid.

ASUKOHT
Bussi- ja trammipeatused asuvad 50 meetri kaugusel majast. Hea ühendus kesklinnaga. Jalutuskäigu kaugusel on linna pargid ja Stroomi rand.

Üürilepingu sõlmimiseks on vaja maksta:
Esimese kuu üüri 360 eurot
Tagatisraha 360 eurot
Lepingu tasu 360 eurot + km

LISAKULUD
Kommunaalkulud:
- suvel ~ 60 eurot
- talvel ~ 90 eurot

Kuulutuse number: 12748326

328 (+5 täna)
Lisatud: 02.05.2024 14:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt