Eesti

TÖÖTASU INKASSO

Hind määramata

Tallinn

TULEMUSTASUGA PALGA, PUHKUSETASU JA HÜVITISTE NÕUETE MENETLEMINE TÖÖANDJA VASTU

TÖÖVAIDLUSKOMISJONIS

KOHTUS

PANKROTI- ja TÄITEMENETLUSTES


Kuidas alustada?

Võta meiega ühendust telefonitsi või e-posti teel. Kui Sul on juba olemas otsus, siis saada meile oma kohtuotsus või Töövaidluskomisjoni otsus. Seejärel võtavad meie juristid sinuga ühendust, et valmistada ette pakkumine, leping ja volikiri töö alustamiseks.

Kuidas tasutakse inkasso teenuste eest?

Meie teenuste eest tasumine toimub ainult siis, kui oleme suutnud sisse nõuda raha ja see on laekunud meie pangakontole. Kui raha ei õnnestu kätte saada, siis meie teenuste eest tasuma ei pea.

Miks valida meid?

Omame palju kogemusi ja suudame tagada raha reaalse kättesaamise, isegi kui see varem ei õnnestunud (isegi kui kohtutäitur ei suutnud raha kätte saada). Tegeleme selliste asjadega iga päev.


MEIEGA OLED TÖÖVAIDLUSES TUGEVAM POOL

Kas Sa tunned, et töövaidluses oled nõrgemas positsioonis? Meie mõistame, et tööandja võib tunduda võitmatu jõuna, kuid lugu muutub, kui valid meid oma partneriks. Meie eesmärk on tuua Sinu võitlusse õiglus ja tulemused, sest meiega oled alati tugev pool.

Sõlmides lepingu inkassoga on Sinule tagatud kõrgkvaliteetne õigusabi kogu töövaidluskomisjoni ja kõigi kohtumenetluste jooksul. Meie saame tasu üksnes positiivse tulemuse korral protsendina faktiliselt kätte saadud summast. Juhul kui meie Sinu jaoks raha kätte ei saa, siis ei pea ka meile midagi tasuma.

Kuulutuse number: 12478091

7538 (+16 täna)
Lisatud: 20.05.2024 17:36
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt