Eesti

Müüa kuuekohaline matkaauto "EURA MOBIL" 1993. aastal.

9 980 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Kas kahtlete, kas soovite allahindlust? Kõik on lahendatav! Helista, tule vaatama, tehtud tööde kvaliteet garanteeritud! Müüa 1993 aastal toodetud kuuekohaline matkaauto "EURA MOBIL". Kaubiku mädad kohad on renoveeritud. Uued nagid on niiskuse ja mädanemise vältimiseks töödeldud puidu immutusega. Katmine tehti uute vahtpolüstürooli lehtedega, millele järgnes katmine plastpaneelidega! Tehtud töödest on fotod olemas!

Tehnika on heas korras, olemas küte ja sooja vee soojendamine, samuti külmkapp ja gaasipliit. Kogu gaasisüsteem on testitud (gaasi ülevaatus märgistatud) ja töötab väga hästi. Kaubik hoiab väga hästi sooja. Turvaliseks elamiseks on olemas ka gaasianalüsaator. ALARM CENTRAL SOPO ALARM PLUS. Jahutuseks ja ventilatsiooniks on salongis kolm katuseluuki ja avatavad aknad. Ventilaator 12v. Sisevalgustus (12v + 220v), saadaval ka välisvalgustus. Termokardinad, akendel topeltklaasid. Gaasipliit koos ahjuga. Külmkapp (gaas + 12v + 220v) Köögivalamu ja kraanikauss. Dušš, wc. Voolualaldi - auto inverter 12-220v. AGM aku. Gaasiballoon. Väljast on paigaldatud markiisid (varikatus, markiis) Kaubiku tagaküljel on kast igasuguste asjade jaoks. Olemas veeboiler.

Autoks 1993 aasta Ford Transit, diisel. Jooksus. Olemas hooldusraamat, samuti vanad kviitungid tehtud remondi kohta. Õli ja filtrid, sh kütusefilter, on hiljuti vahetatud. Ajastuskomplekt, pump, rullikud, generaatori rihm, tuuleklaas. Masin on töökorras. Tehniline ülevaatus. .

VALMIS REISIMA!

Kuulutuse number: 12734609

226 (+15 täna)
Lisatud: 24.04.2024 20:11
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt