Eesti

Multikeetja/Multi-keetja

25 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Kohtla-Järve, Ida-Virumaa

Avage uksed kulinaarsete meistriteoste maailma RMC-PM4506 multikeetjaga – teie usaldusväärse köögiabilisega. See seade, mis ühendab endas tipptehnoloogiaid ja stiilset disaini, on mõeldud neile, kes hindavad kvaliteeti ja mugavust.

RMC-PM4506 peamised omadused:

Mitmekülgsus: Rohkem kui 20 automaatprogrammiga suudab RMC-PM4506 rahuldada igasuguseid kulinaarseid eelistusi, olgu selleks leiva küpsetamine, jogurti valmistamine, hautamine, praadimine või aurutamine.

Võimsus ja maht: 860 vatti võimsuse ja 5-liitrise mahutiga on multikeetja ideaalne roogade valmistamiseks tervele perele.

Innovatiivsed tehnoloogiad: Puutetundlik ekraan ja intelligente juhtimissüsteem tagavad kasutamise lihtsuse ja mugavuse, samal ajal kui seadete mälu funktsioon võimaldab salvestada teie lemmikretsepte.

Keskkonnasõbralikud materjalid: Ilma kahjulike ainete kasutamiseta valmistatud antiadhesiivse kattega pott tagab ohutu toiduvalmistamise ja lihtsa hoolduse.

Kasutaja eelised:

Aja säästmine: Arvukate programmide ja multikeetmise funktsiooni abil võimaldab RMC-PM4506 märkimisväärselt vähendada köögis veedetud aega.

Alati maitsev: Automaatsed programmid tagavad ideaalsed valmistamistulemused, muutes iga roa meistriteoseks.

Tervise eest hoolitsemine: Soojuse ühtlane jaotumine ja toitainete säilimine toidus muudavad iga roa mitte ainult maitsvaks, vaid ka tervislikuks.

Oluline märkida:

Esineb esteetilisi defekte ja korpuse viimistluse kiipe, mis ei mõjuta seadme funktsionaalsust. Kõik töökomponendid on ideaalses korras, tagades seadme vastupidavuse ja usaldusväärsuse.

Potil on kasutamisjälgi ja väikseid kriimustusi, mis on selle aktiivse kasutamise loomulik tagajärg ja ei mõjuta toitude valmistamise kvaliteeti.

RMC-PM4506 multikeetjaga muutub iga teie kulinaarne eksperiment tõeliseks loominguliseks tegevuseks. Lubage endale nautida mugavust, stiili ja valmistamisoskust seadmega, mis on loodud neile, kes hindavad kvaliteeti igas detailis.

Kuulutuse number: 12777226

51 (+1 täna)
Lisatud: 19.05.2024 12:02
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt