Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Logitech G29 rool ja pedaalid (PlayStation, PC). Ostutšekk!

185 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Uus! Ostetud 2024. märtsis koos laiendatud lisagarantiiga ehk garantiid veel vähemalt 1 aasta ja 10 kuud (olemas ostutšekk). Kui oled tõeline rallifänn ja naudid autospordimänge, siis see roolikomplekt on sinu jaoks ideaalne valik.

Sa ei taha enam kunagi sõita rallit lihtsalt klaviatuuril või konsooli puldiga. Logitech G29 on disainitud uusimate mängude jaoks PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 3 ja arvuti peal, pakkudes kasutajale täpsust ja võimalikult reaalset sõidukogemust. Kokkuvõttes saad seda kasutada oma lemmikmängudes mitmel platvormil.

Logitech G29 Racing Wheel pakub sulle autentset ja immersiivset sõidukogemust otsekui istuksid reaalselt ralliauto roolis!

Komplekti kuuluvad ka pedaalid, mis tagavad täpse kiirendamise, pidurdamise ja siduritunnetuse. Need on konstrueeritud vastu pidama ka kõige intensiivsematele sõiduseanssidele.

G29 roolikomplekt
Kõik juhtnupud on sinu käeulatuses. D-Pad, nupud ja labad on korralikult mahutatud G29 rooli külge. LED indikaatortuled, mis on paigutatud rooli keskmise osa kohale, annavad sulle täpselt märku millal on vaja kõiku vahetada, et saaksid keskenduda maksimaalselt sõidule, võtmata silmi rajalt. 24-asendiga häälestusnupp ja +/- nupud aitavad sul kohandada rooli vastavalt eelistustele.

Tunneta iga käiguvahetust ja rehvi libisemist
Tunneta oma sõidukit igal pinnasel, pöördel ja külglibisemisel. Võimas, kahe mootoriga tagasisidet pakkuv rool simuleerib reaalset kurvides ja libisemisel mõjuvat jõudu, et saaksid kogeda tõeliselt täpset sõitu.

Sujuv ja täpne juhtimine
Erakordselt vaikne ja sujuv pööramine. Kaldhammasrattad on modelleeritud autotööstuses kasutatute järgi, et vähendada müra ja vibratsiooni pööramisel. Lisaks sisaldab rool Hall-Effect pöördesensorit, mis kasutab magnetvälju rooli positsiooni tuvastamiseks.

Püsib seal kuhu kinnitad
Sõida julgelt teadmisega, et rool ei liigu paigast ka agressiivsete manöövrite korral. G29 kinnitub turvaliselt sinu laua või rallitooli konstruktsiooni külge klambrite või kruvidega. Erilise kogemuse saamiseks tasub rooli kasutada Playseat rallitoolidega.

Reaalsed pöörded rajal
900-kraadine pöördeulatus tähendab kahte ja poolt roolipööret, mis on võrdne reaalse autorooli pöördeulatusega.

Võimalik saata pakiautomaadiga igasse Eesti nurka.

Kuulutuse number: 12614098

153
Lisatud: 16.05.2024 22:35

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt