Eesti

Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Siili 7c

183 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 71.5
  • Korrus 3
  • Korruseid majas 10
  • Maja materjal Tellis
Siili 7c, Tallinn
Müügile saabus suur 4-toaline eraldi tubadega korter hinnatud Siili asumis värskelt renoveeritud majas.

TUTVUSTUS
See kaunis 4-toaline suur korter on ideaalne just lastega peredele, kuna toad paiknevad eraldi ja vaated on kahele poole maja (läbimaja planeering); toad on piisava suurusega ning varustatud mahukate kappidega asjade paigutamiseks; korteri juurde kuulub ruumikas panipaik keldrikorrusel ning maja paiknemine linna tuiksoonel, kust on ideaalne ligipääs kõigele vajaminevale ning maja ümber paikneb hulgaliselt koole, lasteaedu ja mänguväljakuid. Samuti on ühistransport kättesaadav väga lähedalt.

PLANEERING
Korter on planeeringult järgmine:
Sisenedes avaneb ruumikas esik, kus on piisavalt ruumi üleriiete paigutamiseks (selleks olemas ka eraldi lükandustega garderoobikapp). Esikust paremale jääb avara sissepääsuga elutuba, kus on piisavalt ruumi suurele diivanile ja kogu pere puhkeruumiks.
Edasi minnes vasakut kätt jääb suurim magamistuba vaatega maja taha. Köök koos kinniehitatud rõduga on ideaalne paik toiduvalmistamiseks ja ka puhkeruumiks või lugemisnurgakeseks, kuna kinniehitatud rõduossa (4,2 m2) on loodud mõnus paigake koos mugava diivani ja televiisoriga.
Korteri tagumisse ossa jääb 2 magamistuba: üks vaatega maja taha ja teine vaatega majaesisele. Taas kord on mõlemas toas piisavalt ruumi garderoobikappidele. Vannituba-tualettruum jääb otse korteri lõppu ning see ruum paigutab endas ka pesumasina ja kuivati.

SISEVIIMISTLUS
Korteri seisukord on heas korras ning mõned aastad tagasi teostatud viimistluse värskendamine loob hea mulje. Esikuosa ja köögi põrandat katab värske laminaatparkett, magamistoa ja elutoa põrandal algupärane kilpparkett (heas korras) ning 2 tagumise magamistoa põrandad kaetud pvc materjaliga. Vannituba-tualettruum kaetud keraamilise plaadiga.
Seinad valdavalt krohvitud ja värvitud, magamistubade ja elutoa seinad kaetud tapeediga ning köök ja rõdu kaetud puitmaterjalist seinapaneelidega.

LISAINFO
Korteri juurde kuulub 2,65m2 suurune panipaik keldrikorrusel. Parkimine maja ees/taga/küljel tasuta. Parkimiskohti leidub piisavalt.
Lisaks on võimalus kasutada lisatasu eest (ühistule) korteri välisukse kõrval paiknevat paipaika (ca2,5 m2).

KOMMUNAALKULUD
Ülalpidamiskulud on korteri suurust arvestades üsna mõistlikud, kuid summa muudab suureks remondifondimaksed. Suveperioodil on ülalpidamiskulud ca 240 eurot, talveperioodil 320 eurot. Lisandub individuaalne vee- ja elektritarbimine.

MAJAST
Majas tegutseb aktiivne korteriühistu, tänu kellele on soojustatud maja fassaad, paigaldatud uued liftid ja renoveeritud vee- ja kanalisatsioonisüsteem ning küttesüsteem koos radiaatoritega. Katusele on paigaldatud ka päikesepaneelid. Samuti on korterisse paigaldatud autonoomne ja kaasaegne soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis tagab korteris hea sisekliima. Kõikide korterite aknad on vahetatud 3-kordsete plastikpakettakende vastu. Oma korda ootab vaid veel trepikoja renoveerimine.

ASUKOHT
Maja asub logistiliselt väga heas asukohas, kõik eluks vajalik on jalutuskäigu kaugusel. Mugavalt lähedale jäävad mitmed head toidupoed ning kaubanduskeskused – Sõpruse Rimi, Magistrali keskus ning ka Mustamäe keskus koos Apollo kinoga.
Lähedusest leiate lasteaiad ning koolid, spordiklubid (MyFitness, Audentes, Golden Club) ning lühikese jalutuskäigu kaugusel asub korrastatud Parditiigi park, kus jalutamas ja lastega mängimas käia.
Hea ja kiire ühendus Tallinna Kesklinna ja teiste linnaosadega, 200-250 m kaugusel asuvad Tüve ja Siili trolli- ja bussipeatused.

Kuulutuse number: 12756858

69 (+3 täna)
Lisatud: 07.05.2024 09:07
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt