Eesti

Elektriline näohari Oriflame Skin Pro Cleansing System

15 €

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Tõhus 2 programmiga mootoriga puhastushari, mis sügavalt puhastab ja masseerib nahka õrnalt. Igapäevaseks tõhusaks ja põhjalikuks näo puhastamiseks ja koorimiseks, et nahk oleks noorema, värskema ja tervema välimusega. Sobib nii naistele kui ka meestele.

Sisaldab 1 puhastusseadet, 1 alust lauale asetamiseks, 3 nailonharjastega harjapead, 1 harjapea katet, 2 AA patareid. Ühte harjapead on paar korda kasutatud, aga 2 on uued ja kasutamata. Seade on originaalses papist karbis, mis on pisut rebenenud.

Eemalda silmameik. Niisuta leige veega nägu ja harjased. Kanna lemmiknäopuhastusgeel näole või harjale (ära kasuta koorivate osakestega vahendit). Käivita programm. Puhasta nahka 1 minut, surudes õrnalt näo vastu ja liigutades seadet ringjalt. Tunned kerget vibratsiooni. Väldi silmaümbruseid. Kui programm on lõppenud, loputa nägu leige veega puhtaks ja vajuta pehme rätikuga kuivaks. Pese hari puhtaks ja lase sel õhu käes kuivada.

Nahk muutub säravaks, on siledam ja pehmem. Poorid on vähem nähtavad, naha tekstuur paraneb ja toon on ühtlasem ning nahk on paremini ette valmistatud hooldustoodete imendumiseks. Kliiniliselt tõestatud tulemustega.

Electric face brush Oriflame Skin Pro Cleansing System

An efficient 2-program motorized cleaning brush that deeply cleans and gently massages the skin. For daily effective and thorough cleansing and exfoliation of the face for a younger, fresher and healthier looking skin. Suitable for both women and men.

Includes 1 cleaning unit, 1 table stand, 3 brush heads with nylon bristles, 1 brush head cover, 2 AA batteries. One brush head has been used a few times, but 2 are new and unused. The device is in the original cardboard box, which is slightly torn.

Remove eye makeup. Wet face and bristles with lukewarm water. Apply your favorite facial cleansing gel to your face or brush (do not use a product with exfoliating particles). Run the program. Cleanse the skin for 1 minute by gently pressing against the face and moving the device in a circular motion. You feel a slight vibration. Avoid the eye area. When the program is finished, rinse your face with lukewarm water and pat dry with a soft towel. Wash the brush and let it air dry.

The skin becomes brighter, smoother and softer. Pores are less visible, skin texture improves and tone is more even, and skin is better prepared to absorb care products. With clinically proven results.

Kuulutuse number: 12338037

91 (+2 täna)
Lisatud: 08.05.2024 09:13
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt