Eesti

BMW 325d E91 145kw M57N2 manuaal varuosadena

325 €

  • Mark BMW
Saku, Saku vald, Harjumaa

Keredetailidest alles stanged, tagaluuk, juhi uks, vasak karbikate. Müüdud veel kast, hooratas/sidur, luugituled, sisselase, rihmaratas, veljed, rls ning veel veidi pisemat pudi.

Dynamic xenon esituled tuled värskendatud ning arvutiga testitud (videod demoks olemas). Hifi heli müdistab täitsa viisakalt ja pakun seda ainult komplektsena (kõik kõlarid, võimendi ja esimeste uste aknaplastikud, vajadusel mingi osa juhtmestikust). Comfort access toimib kenasti (video demoks olemas, uksed avanesid, sulgusid ning sai klappida ka peeglid ja sulgeda avatud aknad) ning eelistan müüa inimesele, kes tahab endale täiskomplekti retrofitiks. Peeglid klapivad kenasti. CCC ok. Joystick toimib. Telefon ühendus läbi bluetoothi, kuid saab kasutada ainult kaagutamiseks. Muusika telefonist läbi auxi. Saksakeelne voice control kuulas käsklusi. Antennivõimendi töötab, tagaluugi mikrolüliti ok, tagumine kojamees liigub, aga tahab puhastust/määrimist.

Mootor on varuosadena, kepsusaaled õhtul. Turbol min pikilõtk. DPF täis. Tagumine diferentsiaal 2.35 ülekanne - kood 33107571189.

Varustusest ehk olulisemad asjad:

Hallikad sportistmed nimmetugi, küljepadjad, ilma soojenduseta.

Armatuur (ekraani auk, topsihoidjad, Storage compartment package S493A)pakkuda ainult komplektis (ei sisalda elektroonikat). Eraldi olemas ka must armatuur ekraani kohaga).

HiFi heli, adaptiivsed esituled, klapitavad peeglid, ccc navi pro, comfort access, pdc taga, pidurdusfunktsiooniga püsikiirusehoidja, vihmasensor, sportrool (airbag sobib ka M roolile).

Asukoht Saku/Tallinn, kuid saadan ka kaugemale.

Kuulutuse number: 12773975

126 (+6 täna)
Lisatud: 17.05.2024 00:07
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt