Eesti

Anda üürile äripind, 50.4 m² - Kadaka tee 145a, Mustamäe

500 € kuus

  • Tube 1
  • Otstarve Kaubandus ja teenused
  • Seisund Uusehitus
  • Korrus 1
Kadaka tee 145a, Mustamäe, Tallinn

Anda üürile äripind, 50.4 m² - Kadaka tee 145a, Mustamäe, Tallinn, Harjumaa

VITRIINAKENDEGA | ESIMENE KORRUS | KINDEL PARKIMISKOHT | ERALDI 24/7 SISSEPÄÄS | KOHE VABA!

Kogupind 50.4 m², korteriomand, kivimaja

Küte ja ventilatsioon: keskküte, isiklik ventagregaat Vallox 145

Side ja turvalisus: Internet, naabrivalve

Lisainfo: eraldi 24/7 sissepääs, sissepääs tänavalt, vitriinaknad, kaugloetavad elekri- ja veearvestid, lukustatav mugav prügimaja 7m kaugusel

Parkimine: äripinnale kuulub üks kindel parkimiskoht

Sanruum: ventilatsioon, tsentraalne vesi

Ümbrus: ümbruses korterelamud, äripinnad, Kadaka Selver, 24/7 avatud Olerex tankla üle tee, Peetri pizza üle tee, teed heas seisukorras, Harku järv 1,000 m

ÜÜRILE ANDA PIKAAJALISEKS 2017 AASTAL VALMINUD KORTERMAJAS KAASAEGSE DISAINIGA 1-TOALINE RUUDUKUJULINE ÄRIPIND, MIS SOBIB IDEAALSELT KONTORIKS, SALONGIKS, KOHVIKUKS VÕI ESITLUSRUUMIKS OMA ISIKLIKU SISSEPÄÄSUGA OTSE TÄNAVALT! KOHE VABA! MÄRTS 2024 ON ÄRIPIND LÄBINUD VÄRSKENDUSKUURI, MILLE KÄIGUS ON PAIGALDATUD UUS LAMINAAT NING VÄRVITUD SAID KÕIK SEINAD. SISSEKOLIMISEKS VALMIS!

ÄRIPIND

Äripind asub 8-korruselise maja külje osas esimesel korrusel, metsapargi vastas, sissepääsuga otse tänavalt, eemal tänavamürast. Pind koosneb esindussaalist 48.5 m2 ja WC-st (1.9 m2). Kokku äripinna suurus on 50.4 m2, lae kõrgus on 3,20 m.

Äriruumi põrandat katab kvaliteetne laminaat Classen 8mm, 24h veekindel, kulumisklass 32/AC4. Valged seinad, tumehallid kolonnid ning koos suurte vitriinakendega ja kõrgete lagedega välja näeb pind hästi avarana ja valgusküllasena. Vasakpoolsel seinal on kööginurga jaoks valmidus olemas.

Hea sisekliima äripinnas tagavad kvaliteetsed 3x pakettaknad, keskküte radiaatorid ja individuaalne sissepuhke- ja väljatõmbesüsteemidega ventilatsiooniagregaad Vallox 145, mis on varustatud ka elektrilise soojatagastussüsteemiga. Maja ehitatud aastal 2017 ja ehitajaks oli VILCON ettevõtte.

Valguskast Teie brändi reklaamiga paigaldatud sissepääsu juures õues! Äripind antakse üürile mööblita.

PARKIMINE

Äripinnale kuulub üks kindel parkimiskoht maja territooriumil äripinna sissepääsu ees.

KULUD

Madalad kommunaalkulud - suvekuudel kommunaalid keskmiselt 60 eur, talvekuudel 120 (lisatakse tarbitud vesi ja elekter arvestite järgi). Üüri- ja kommunaalhinnale lisatakse käibemaks (22%).

ASUKOHT

Kadaka tee 145a on üks kesksemaid ja logistiliselt mugavamaid asukohti Mustamäe ja Õismäe piiril. Läheduses on suur Selver, 24/7 avatud Olerex tankla, veidi kaugemal Rocca al Mare keskus, Mustamäe Elamus SPA jääb 1 km kaugusele. Mugav transpordi- ja logistikaühendus nii kesklinna kui ka väljapoole linna. Ühistranspordipeatus asub 50 m kaugusel. Olenemata asetusest üsna suurte magistraalide läheduses, asub maja kohe kõrval Mustamäe piirkonnas kõige suurem parkmets. See on koht kvaliteetajaks perega, puhkamiseks ning jalutuskäikude nautimiseks.

TINGIMUSED

Üürihinnale lisatakse käibemaks ja kommunaalkulud. Ootame puhtust ja korda hindavaid üürilisi. Üürilepingu sõlmimisel tuleb üürnikul tasuda esimese kuu üür 500 eur ettemaksuna (hinnale lisandub käibemaks) ja kahe kuu üüri suurune tagatis 1000 eur (käibemaksu ei lisandu).

HELISTAGE KOHE VÕI UURIGE LISA JA LÄHME TEIE ÄRI UUT KODU VAATAMA!

Kuulutuse number: 12724185

153 (+2 täna)
Lisatud: 19.04.2024 14:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt