Эстония

Harju maakond, Jõelähtme vald, Haapse küla, Lõuna-Kullamäe 56

175 000 €

  • Комнат 5
  • Площадь 107.0
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Дерево
Lõuna-Kullamäe 56, Haapse, Jõelähtme vald, Harjumaa
Müüa Tallinnast ca 40 min autosõidu kaugusel asuv suvila. Pakkumisel on nurgapealne krunt, kus 2kordne suvekodu vaikust ja rahu armastavale perele. Kaberneeme rand on ca 3 KM jalutuskäigu kaugusel.

Majas on kahel korrusel kokku 4 heas suuruses magamistuba, avatud ja kõrge aatriumiga elutuba, köök, duširuumiga saun ja perenaise poolt aastaid hooldatud aed. Lisaks maja algusaegsetele kütteseadmetele (köögis pliit, kamin) on ka tänapäevane õhk-õhk soojuspump (Panasonic), mis kütab majapidamise kiiresti soojaks ning lisaks on tubades eraldi elektri radiaatorid. WC on küll toas aga nn kuivkäimla (ilma veeta, aga ventileeritav). Maja all on täissuuruses garaaž, töötuba, kuur, …

Kinnistu paikneb turvalises aiandusühistus, kuhu pääseb läbi turvalise, telefoniga juhitava värava. Kinnistuni saab mööda asfaltkattega teed. Kinnistul on oma salvkaev, millest saab hüdrofooriga vett tuppa ning oma kanalisatsioonipaak. Kinnistul on oma viljapuud- ja põõsad ning võimalik peenardel endale meelepäraseid marju ja vilju kasvatada.

Ülalpidamiskulud on pakutaval suvekodul väikesed. Elektri kasutamist saab igaüks ise korrigeerida.

Pakutava suvekoduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Номер объявления: 12769974

185 (+2 сегодня)
Добавлено: 14.05.2024 18:07
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее