Eesti

Valgusküllane 2-toaline korter Rummu alevikus

25 900 €

  • Tube 2
  • Seisund Vajab remonti
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Tellis
Sireli 5, Rummu, Lääne-Harju vald, Harjumaa

Müüa valgusküllane 2-toaline korter rummu alevikus sireli tn 5 otse omanikult, üldpinda on 36,3m². Korter asub kolmekordse maja teisel korrusel. Korteris on olemas kõik eluks vajalik. Nõudepesumasin, külmik, pesumasin koos kuivatiga, suur 55" smart TV. Kõik, mis piltidel näha, jääb korterisse sisse.

Vahetatud elektrijuhtmestik ja täielikult vahetatud torustik vannitoas ning köögis. Uued kahekordsed plastikaknad paigaldatud eelmisel aastal. Põrandal on laminaatparkett, seinad on viimistletud nii värvi kui ka tapeediga, lae katavad soojusisolatsiooni ja helisummutavad laepaneelid Isotex.

Korteris on hetkel kasutusel infrapunapaneel ning elektriradiaator. Kommunaalid on mõistlikud, umbes 50 eurot kuus, millele lisandub vesi ning elekter vastavalt tarbimisele. Korteriühistupoolne nõusolek õhksoojuspumba paigalduseks on olemas, et tulevikus veelgi rohkem küttekuludelt säästa.

Kortermajas tegutseb korteriühistu, mis järk-järgult renoveerib maja. Juba on vahetatud katus ja soojendustorustik ning trepikodade aknad on samuti uuendatud.

Bussipeatus maja kõrval, hea transpordiühendus nii Tallinna, Keila kui ka Paldiskiga. (Bussid 146,149) Ainult 30 minuti autosõidu kaugusel Tallinnast ning 15 minutit Keilast.

Ümbruses palju rohelust, terviserajad ning loomulikult Eesti oma blue lagoon ehk Rummu karjäär.

Ära jäta seda võimalust kasutamata - see korter võib olla sinu uus kodu või suurepärane investeering! Helista kohe ja broneeri aeg korteri vaatamiseks!

Kuulutuse number: 12768627

229 (+2 täna)
Lisatud: 13.05.2024 21:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt