Eesti

LOT! Neateam ehtekarp. Peegel,

15 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Peen disain: sellel ehtesalvel on ilus välimus ja see on väga praktiline. Kaasaskantavat disaini on lihtne hoida ja kaasas kanda. Karbi kokkupanek viiakse lõpule nuppude paigaldamisega. See on ideaalne ehtekarp.

Peeglikorpust saab kombineerida esimese kandiku lukuga, nii et saate kanda ehteid või meiki. Peegli mõõdud on 18,8 x 9,1 cm, nii et sa ei pea kartma, et peegel on liiga väike.

PAINDLIK KASUTAMINE: Unikaalse disainiga saab selle ühte kohta kokku voltida või kappi panna. Seda saab kasutada ka ilma katteta mallialusena ehete eksponeerimiseks.

Spetsiaalselt professionaalseks ehete hoidmiseks loodud ehtekarpide süsteem koosneb erinevatest ehtealustest. Igaüks neist on mõeldud erineva ehete hoiukoha jaoks. Kõrvarõngad, nööpkõrvarõngad, sõrmused, kaelakeed, käevõrud – kõike seda saab hoiustada.

Ehete kaitse: Välismaterjal on valmistatud kvaliteetsest PU-nahast. Sisemus on valmistatud sametist ja paksust papist, mis mitte ainult ei vähenda kaalu, vaid suurendab ka vastupidavust. See võib vältida kriimustusi ja ehete kahjustamist ning kaitsta ehteid paremini.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12775666

48 (+2 täna)
Lisatud: 18.05.2024 08:34
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt