Eesti

LOT! Naiste baleriina-kingad EverFoams 38-39

9 €

  • Seisukord Uus
  • Jalatsite tüüp Baleriinad
  • Suurus 38
Tallinn

SUURUSE NÕUANDED JA JUHISED: Sussid on täidetud suure tihedusega mäluvahuga ja võivad alguses tunduda mugavad – andke neile paar päeva sissemurdmiseks ja need paranevad. Kui jääte suuruste vahele (nt 6,5, 8,5, 10,5) või eelistate kanda sokke, suurendage suurust. Tänu painduvale elastsele kannale tunnevad jalad hubast ja mugavat tunnet.

HINGAV PUUVILLANE JERSEY PELIS. Täiustatud hingavast materjalist valmistatud seljata balletikingad hoiavad jalad lõhnavabad ja jahedad kogu päeva ja aastaringselt. Kandke neid kergeid kortereid ja nautige aega magamistoas, kontoris, reisil, pärast duši all käimist või juhusliku perevestluse ajal.

Mugav froteevooder: pehme froteevooder jahutab teie jalgu loomulikult igal sammul ja juhib niiskuse kuivadest jalgadest eemale. Moekas balletistiilis disain sobib hästi teie puhkerõivaste, pidžaamade, hommikumantlite jms. Sellel on ka kokkupandav ja libisemiskindel vooder. Ilmastikukindel välistald sise- ja väliskandmiseks

Suure tihedusega mäluvahust sisetald: EverFoamsi sussid on täidetud suure tihedusega mäluvahuga koos mitmekihilise kõrgeelastse polsterdusega, et hoida teie väsinud jalad kogu päeva hubase ja mugavana. Täiendav põrutusi summutav tallaosa suurendab stabiilsust igal sammul.

LIHTNE HOOLDUS JA KVALITEET GARANTEERITUD: Kvaliteetsest ja vastupidavast materjalist valmistatud sussid on käsitsi ja masinas pestavad, et saaksite plekke ja mustust kergesti vältida.

.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12774105

33 (+2 täna)
Lisatud: 17.05.2024 07:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt