Eesti

LOT! InnoGear E563 LED kasvuvalgusti, 20 W

16 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Täielik valik. Täisspektriga taimevalgus on väga sarnane päikesevalgusele. See on oluline taimede jaoks, mis vajavad fotosünteesiks ja normaalseks kasvuks päikesevalgust. Lamp sisaldab 200 LED-i, mis kiirgavad kõiki lainepikkusi vahemikus 380 kuni 800 nm – nagu loomulik päikesevalgus. See võimaldab taimedel kasutada kõiki päikese käes viibimisest saadavaid eeliseid.

Laialdaselt kasutatav. Kuna taimed vajavad valgust fotosünteesiks, idanemiseks, õitsemiseks ja vilja kandmiseks, sobib LED lemmikloomavalgusti neile ideaalselt. LED-valgustit saab kasutada toataimede kasvatamiseks istikutest küpsete taimedeni. Sobib toataimede istikute, toataimede, lehtpistikute, kasvuhooneköögiviljade, sh hüdropoonika ja isegi bonsai jaoks.

Stimuleerib taimede kasvu. Taimevalgus mitte ainult ei anna energiat fotosünteesiks, vaid reguleerib ka idanemist, õitsemist ja vilja kandmist. Taimedest maksimumi saamiseks peate varustama neid õiget tüüpi ja õige koguse valgusega. Jahedad valged luminofoorlambid sobivad paremini taimede jaoks, mis vajavad rohkem sinist valgust, samas kui soojad valged luminofoorlambid sobivad paremini taimedele.

Kõrge efektiivsus ja energiasääst. Taimevalgusti on spetsiaalselt toataimede kasvatamiseks mõeldud valgustitüüp. Taimelambid kestavad kuni 50 000 tundi, mis on 20 korda pikem kui tavalised hõõglambid. Samuti kasutab see suhteliselt vähe energiat, kuna 20 vatti on kasvuvalgustite eeliste jaoks väga väike. Kuna see ei kasuta ventilaatoreid ega muid liikuvaid osi,

LIHTNE KASUTADA. Kasvutulede kasutamine pole midagi uut. LED-valgustite tulek on muutnud taimede kasvuks vajaliku valguse tagamise lihtsamaks ja odavamaks. LED-valgustid on ka jahedamad kui traditsiooniline valgustus, mistõttu on need ideaalsed kasvuhoonetes ja muudes kultuurikeskkondades kasutamiseks. Poom on paindlikult 360° reguleeritav ja valgust saab reguleerida.

.Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12774153

58 (+3 täna)
Lisatud: 17.05.2024 08:27
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt