Eesti

LOT! Adoric 415-ADC elektrooniline termomeeter

7 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Näpunäide. Kui termomeeter saavutab oma töövahemikus kõrgeima temperatuuri, hakkab ekraan vilkuma ja piiksuma, et tuletada teile meelde tulemuse kontrollimist.

Lülitav ℃/℉: temperatuurinäidik kuvatakse Fahrenheiti ja Celsiuse kraadides. Muutmiseks vajutage sisse/välja nuppu ja hoidke seda 4 sekundit all. Ühikutega LCD-ekraan on hästi loetav.

Värskendatud versioon: selge taustvalgustusega ekraan muudab suure eraldusvõimega lugemise lihtsaks ka pimedas. Temperatuuri saad mõõta keele alt, kaenla alt või pärasooles, et saada tulemus 1 minutiga (Kasulikud näpunäited: Keelealune temperatuur on keskkonnast tulenevalt kõige täpsem).

Mõõtke lapsi, imikuid, täiskasvanuid ja loomi kiiresti neli korda kiiremini kui tavalised konkurendid, kasutades kvaliteetset mikrokiipi ja ülitundlikku kaherežiimilist otsikut suu ja kaenlaaluste jaoks.

Nautige usaldust oma esmaklassilise meditsiinilise termomeetri kliinilises täpsuses ja töökindluses ning täiustatud koostekvaliteediga. Ärge enam otsige, selle on heaks kiitnud FDA ja Euroopa kodu- või töötervishoiu reguleerivad asutused.

.Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12775705

27 (+2 täna)
Lisatud: 18.05.2024 09:01
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt