Eesti

Briti kassipojad

200 €

Paku oma hinda

  • Tõug Briti
Pärnu

еры

🐾 Kaks Briti tõugu kassipoega ootavad oma armastavat ja hoolivat peret. Kassipojad sündisid 24. märtsil 2024 imelistelt vanematelt, kellel on sugupuud ja imeline iseloom, mis kandus edasi nende järglastele. Kassipojad on väga südamlikud, taltsad, armastavad kiindumust, magavad süles, käivad omaniku kannul mängimas, lakuvad ja suudlevad omaniku käsi ja nina. Kasvanud väikeste laste, koera ja teiste kassidega kodus. Neid beebisid kasvatasid ja toitsid kaks kassiema, kes sünnitasid kassipojad kahenädalase vahega ja hoolitsesid koos kõigi beebide eest.

- Väga haruldane, tähelepanuväärne Color Point värv siniste silmadega. Kassipojad sünnivad valgetena ja üheaastaseks saades omandavad nad sama värvi kui nende ema fotol.

- Kassipoeg on hõbedane tšintšilja, samasugune nagu fotol olev isa. Ja sama tegelane - “padi”. Nii nagu sa selle sinna paned, see sinna ka jääb. Lihtsalt kingitus säästlikule lapsele! Kui soovid endale parima iseloomuga sõpra – südamlikku, lahke, sõbralikku, siis kutsume Sind meile külla ja tutvuma nende lastega. Kaks poissi jäid vabaks.

Kuulutuse number: 12774348

527 (+12 täna)
Lisatud: 17.05.2024 10:52
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt